Nyheter

  12/12:   Idag har vi fått en pensionär i huset: Bissett har blivit veteran - 7 år!! Smilla har också bemärkelsedag och blir 3 år!! :)

Stubbis ställdes på Stora Stockholm i lördags och han vann championklassen med CK och blev 2:a i Bästa hane med R-CACIB . Domare: Gunnel Holm från Finland

  5/12:   Vi har varit till veterinären och tagit blodprov på Saga och hon är TgAA-negativ - härligt!! :)

I helgen ställde vi på Hudiksvalls KK:s inoff. utställning. Philip och Philippa fick HP medans Johan blev BIR-valp och BIS-Valp 4:a ! Domare: Erna-Britt Nordin & Sara Nordin 

   21/11:   Norsk Kennel Klubbs internationella utställning i Hamar: Stubbis fick CK och kom 3:a i Bästa hane. Domare: Brit SchØne Brodwall från Norge

   14/11:   Uppsala läns KK:s inoff. utställning i Enköping: det blev omvända roller i går när  Johan blev BIR-valp med HP och  Philip kom 2:a med HP . Philippa fick också HP och blev BIM-valp . Domare: Margaretha Skogsberg.

   30/10:   Idag gjorde Johan utställningsdebut på SSRK i Kungsgården med HP . Philip fick också HP , blev BIR-valp och slutade 2:a i gruppen . Philippa fick sitt HP och blev BIM-valp . Domare: Eva Brauer. 

  27/10:   Vi har ögonlyst StinaWilma & Saga i dag: dom var utan anmärkning båda två!! :)

   24/10:   Köping KK:s inoff. utställning i Köping: Philip fick HP och blev BIM-valp Philippa kom 1:a i sin klass med HP och blev BIR-valp . Domare: Ann-Christin Sultan.

   10/10:   Philip och Philippa gjorde sin utställningsdebut i helgen på SNK NN:s utst. i Sundsvall. Philip kom 4:a i sin klass och Philippa blev BIS-valp 3:a ! :) Domare: Anita Alatalo från Finland.

Vi ställde även på Västernorrlands KK:s utställning och Stubbis fick CACIB och blev BIR och Saga vann juniorklassen med HP . Dessutom tog Growler's Cyrkowiec - Turbo - CERT , R-CACIB och blev 2:a i bästa hane! Grattis Pia!! Domare: Frank Christiansen från Norge.

  2/10: Den här helgen bidde det en tur till Norge och deras internationella utställing i Fredrikstad. Stubbis revancherade sig från förra helgen och blev BIR medans Saga vann juniorklassen med HP, segrarklassen med CERT , bästa tik och slutligen BIM ! :) Domare: Carl-Gunnar Stafberg (CACIB delas inte ut i Norge om hunden redan är INTUCH)

  25/9:   I bland så går det upp och i bland så går det ner........ Stubbis blev utan CK på SGVK:s utställning i Rimbo idag!!! Saga vann i alla fall juniorklassen med HP . Domare: Paul Stanton.

  18/9:   Saga är HD & AD fri!! Nu är det bara TgAA och ögonlysningen kvar.

  6/9:   Denna helg stannade vi kvar på hemmaplan och ställde på GÄKK:s internationella utställning i Högbo Bruk. Stubbis fick CACIB och blev BIR och Saga vann juniorklassen med HP . Domare Kenneth Edh.

   31/8:  Den 28:e augusti ställde vi ut på STOKK:s nationella utställning i Täby för domare Margaretha Sundqvist. Stubbis blev BIR och Saga tog CERT och blev BIM ! :)

V har fått tillökning!! En liten Johan kom hem till oss i går i från Schimo's kennel i Norge - Johan ska få en egen sida alldeles snart. 

   31/7:   Vi har varit på en liten tur till Värmland och ställt på deras internationella utställning i Ransäter. Bissett vann championklassen med CK och blev 3:a i bästa hane för domare Eva Eriksson. Sedan blev det värre! ..........Saga fick en 2:a i juniorklassen för domare Moa Persson - hon tyckte att hon visades i lite väl högt hull!!!  Så nu blir det till att gå på diet ett tag ;)

  23/7:  Vi har varit på Wästmanlands läns KK:s internationella utställning i Västerås och ställt för domare Ulla Eriksson. Stubbis blev bästa hane med CACIB och BIR Saga vann juniorklassen med CK och kom 3:a i Bästa tik med CERT ! :)

  12/7:   I helgen ställde vi på Hälsinglands KK:s nationella utställning i Avesta för domare Ritva Raita från Finland. Stubbis blev BIR och Saga vann juniorklassen med HP .
Sedan har vi testat StinaWilma för TgAA och hon är negativ! :)

  23/6:   Elisabeth och Frida har funnit varandra!  Så nu ska Frida få bo på Scheffelfältets kennel permanent! :) Underbart Elisabeth!

   21/6:   I helgen ställde vi på Dalarnas nationella utställning i Avesta för domare Nina Karlsdotter. Stubbis blev BIR och Saga vann juniorklassen med HP .

Sedan har vi något väldigt sorgligt att berätta: Qvintus har fått somna in :((  Han var halt på båda bakbenen då höftledsskålarna var obefintliga!

Och så har Frida flyttat till Scheffelfältets kennel för en tid framöver för att hon ska få chansen att få tillbaka lite självförtroende eftersom hon är så blyg och reserverad. Tack Elisabeth!!

  5/6: Growler's Cyrkowiec håller ställningarna nu när vi har gjort en liten paus i utställanadet och blev BIR , BIG och BIS-3 på Piteå BK:s inoff. utställning för domare Inger Andersson. 

   22/5: En favorit i repris: Growler's Cyrkowiec tog CERT och blev BIR på Västernorrlands Kennelklubbs utställning i Sollefteå för domare Birgitte Schjöth från Danmark :)

Gästriklands Kennelklubb annordnade en inoff. utställning idag och Qvintus ställdes - han fick HP och blev BIR-valp för domare Cissi Lundell.

   15/5: Ett JÄTTEGRATTIS till Pia Pettersson och Growler's Cyrkowiec - alias Turbo - som tog sitt 1:a CERT och blev BIR på Södra Norrbottens Kennelklubbs nationella utställning i Piteå den 14 maj för domare Kitty Sjong från Danmark! :) Själva var vi i Österbybruk idag och ställde på Uppsala Läns Kennelklubbs internationella utställning för Marja Talvitie från Finland. Stubbis fick inget CK (!!!!) men Saga fick HP och blev BIR-valp .

   7/5: I dag har vi varit på Springer Spaniel klubbens valputställning i Hallstahammar och ställt Qvintus och Saga för domare Ellen Getz Wold. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss förutom att vi fick HP och blev BIR-valp med båda valpisarna. Det visade sig nämligen att när vi trodde finalerna skulle börja (efter ett par timmar) då skulle SSK ha sin rasspecial först!!! Både vi och våra valpar (och fler med oss) ledsnade då och åkte hem! :(

   5/5: Qvintus gjorde sin utställningsdebut idag och det gick riktigt bra! Han fick HP , blev BIR-valp och slutade som BIG-2:a för Erna-Britt Nordin på Chow Chow klubbens inoff. utställning i Rörberg. Saga gjorde precis likadant: fick HP , blev BIR-valp och slutade som BIG-2:a !

   23-24/4: I helgen ställde vi ut på WKK:s utställning i Västerås. Smilla blev Reserv i Bästa Tik med CK för Benny Blid och StinaWilma vann öppna klassen för Andrezej Stepinski från Polen.

   21/4: Frida är HD & AD fri! Plus att hon är TgAA-neg! Nu är det bara ögonlysningen kvar.

   10/4: Lilla Saga ställdes på Söderhamns KK inoff. utställning för Erna-Britt Nordin och hon fick HP och blev BIR-valp . Tyvärr, gjorde hon sig sedan illa i tassen och började halta varpå hon inte kunde deltaga i finalen. :(

   8/4: Vi har parat Smilla! Hennes kavaljer heter Kanikula's William Wow Weiwals alias Walsen. Han är en rejäl hane med ett underbart temperament - se stamtavla. Beräknad valpning vecka 23. Intresserad?! Slå oss en signal eller skicka ett mail så får vi prata mer! Ett stort tack till Monica & Arne och till Irene som "fick till det"! :)

   27/3: I dag ställde vi ut på Lilla Stockholm för Fernando Rodrigues från Portugal: Stubbis blev 3:a i bästa hane med CACIB . Saga ställdes för Inger Ronander Brodal från Norge och hon fick HP och blev BIR-valp .

26/3: Resultat från SGVK:s utställning i Stockholm. Domare: Kenneth Edh. Stubbis blev BIR & BIS-R . Saga ställdes i valpklass och fick HP och blev BIM-valp .

   13/3: Stubbis har varit i England och ställts ut på Crufts - han blev oplacerad för domare Mr M E Taylor. Och det låter som en kliché men vi måste säga: Det var kul att bara få var med! :)

© Growler's kennel