Nyheter 2018

Nyheter 2005  Nyheter 2006 Nyheter 2007 Nyheter 2008 Nyheter 2009 Nyheter 2010
Nyheter 2011    Nyheter 2012
Nyheter 2013  Nyheter 2014 Nyheter 2015 Nyheter 2016
Nyheter 2017
 

  23/11: Lilla Pepper har varit på två utställningar med följande resultat: BIR-valp + BIG-3 valp =) och BIS-3:a . På första utställningen var Jens Myrman domar och på andra var Monica Åkesson domare.
Grabbarna Grus - Lukas och Nelson var på Västernorrlands KK:s IDS i Sundsvall i början på oktober och ställdes för domare Karl-Erik Johansson och Nelle drog det längre strået med BIR & CACIB =) Ett stort GRATTIS till Team Nelson! =)  Lukas blev 4:a i bästa hane.

Välkommen till oss Schimo's Feel It Still alias Tove!! En underbar liten lurvboll som vi hoppas mycket på =) Tack Sölvi!

  30/9: Lite utställningsresultat: Lukas BIR på GÄKK:s Nordiska utställning i Högbo =) Domare: Åke Cronander
Helgen efter på UKK:S NDS i Gimo kom han 2a i bästa hane med CK . Domare: Ann-Christin Sultan
Pälsklingen Pepper blev BIR-valp & BIG-3 valp på Vallentuna BK för domare Andreas Lantz

  28/8: Underbara lilla Pepper har debuterat i utställningsringarna: den 19 augusti på Nedansiljans BK:s inoff i Rättvik blev hon BIR-valp , BIG-1 valp och BIS-4 valp =) Domare: Märtha Brandts och Cindy Pettersson. Den 25 augusti på Norbergs Lokala KK:s inoff i Norberg bidde hon BIR-valp , BIG-1 valp och BIS-2 valp =) Domare: Susanne Swedjebrink och Eva Jönsson

Första helgen i augusti gjorde vi Lukas en riktig otjänst: vi ställde honom på STOKK:s utställning på Stoxa och det gick inte alls...... det var hett och så delade vi tält en stund med en löptik vilket gjorde han helt slut så när vi väl gick in i ringen orkade han inte visa sig, stackars underbara hund. Så det bidde exellent och inget mer. Domare:

  7/7: På årets mest hemtrevliga utställning (nationell) i Alfta annordnad av HÄKK blev Lukas BIM =) Domare: Charlott Sandberg

Årets tripp till Vännäs och SNK:s utställning resulterade i Lukas 3e placering i bästa hane. Domare: Nils Molin

  14/6: Älskade, underbara, sinnesbilden av en Gentle Giant, Maritn saknas oss........ tårarna bara rinner......... =(

  9/6: Tiden bara rusar i väg så nu har valparna fötts och hunnit fylla 8 veckor och flyttat hemifrån till deras nya familjer där vi önskar dem all lycka i framtiden =)  Men lilla Pepper får stanna hos oss - se hennes sida här =)
En annan stjärna som har flyttat är Albin - vi saknar honom så mycket men vet att han har det så bra hos sin nya familj go'biten =)

På Dalarnas KK:s nationella utställning i Leksand idag blev Lukas BIR =) Domare: Zorica Blomqvist
För två veckor sedan på Uppsala Läns Kennelklubbs nordiska utställning i Gimo gick det inte riktigt lika bra då han blev 2a i bästa hane med CK . Domare: Johnny Andersson

  4/2: Vi planerar valpar vecka 14! Se Valpar =)

Bröderna brothers har även varit på årets första utställning - SNK:öst i Sollentuna 13 januari: Lukas 2a i championklassen och brorsan Nelle drog det längre strået och vann championklassen med CK och blev 3:a i bästa hane och 7:a  BIS:et =) Domare: Rob Douma (NL)

© Growler's kennel