Nyheter 2009

Nyheter 2005  Nyheter 2006 Nyheter 2007 Nyheter 2008

  17/11: Acees sida är klar =)

  27/10: Acee har flyttat in =) Han heter egentligen Åsforsens Heartbreaker och är efter Wille. (Hans sida är under konstruktion.)

Sen har vi även varit och hälsat på hos Lexus och hans nya familj i Spanien - se bilder på hans sida =)

  4/10: Västernorrlands KK:s internationella utställning i Sundsvall: Philip kom tvåa i öppna klassen med CK och också tvåa i bästa hane med R-CACIB . Domare: Nina Lönner Andersson

  28/9: I helgen for vi till Åland och deras internationella utställning på Eckerö. Smilla (som vi inte heller har ställt på två år) vann championklassen med excellent och kom sedan 2a i bästa tik med R-CERT och R-CACIB . Wille gjorde nästan samma sak - han vann öppna klassen med excellent och han kom 2a likaså fast i bästa hane men han vann CERTET och fick R-CACIB . Domare: Peter Machetanz från Tyskland

  9/9: Philip chockade oss rejält den här helgen och slog till med CERT , CACIB ,  BIR och BIG-R på Gästriklands KK:s internationella utställning i Högbo Bruk. Vi har inte ställt honom på över 2 år så det var extra roligt!! Wille kom placeringen bakom Philip och fick CK och R-CACIB och Ia vann juniorklassen med CK och blev 3:a i bästa tik. Domare i rasen: Carl Gunnar Stafberg och i gruppen: Viva Maria Soleckyj Szpunar från Polen

Då vi varit riktigt dåliga på att uppdatera denna sida på ett tag så kan vi berätta att vi ställt Ia i Ransäter där hon vann juniorklassen med CK och blev 4:a i bästa tik. Domare: Johan Andersson.
Ställde även på minnesutställningen i Stockholm men där gick det inget vidare: Wille kom 3:a i ökl och Ia vann juniorklassen med HP. Domare: Carsten Birk från Danmark.

Wille har dock annat att glädja sig åt då han fått smått hos Åsforsens kennel - se deras hemsida :)

  13/7: Vi drog till Hälsingland i helgen och ställde på HÄKK:s nationella utställning i Alfta. Wille fick CK och kom tvåa i bästa hane och Ia fick också CK och blev tvåa i bästa tik. Ias kullbror Philip ställdes också i juniorklass och var tror ni han kom?! Jo, tvåa förstås :) Däremot gick det ett snäpp bättre för vår Philips son Ulligårdens Amadeus - han blev bästa hane med CERT och BIM ! Grattis Kattis!! Domare: Frank Christiansen från Norge

  7/7: Vår älskade lilla Stumpan har gått bort.......... Trots att hon inte bott med oss de senaste åren så lämnar hon ett stort stort tomrum....... Vår lilla tjej som var en PON ända ut i klospetsarna :) Och med det här så tänker vi lägga 'PON-kapitlet' bakom oss och inte skaffa någon ny på ett tag och alla fodervärdshundar har gått över till sina fodervärdars ägo. Det känns vemodigt i dubbel bemärkelse men samtidigt så känns det så rätt. Vi får se framtiden an - man vet aldrig vad som händer........

  15/6: Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade och det har hänt en del sedan sist så vi tänkte ta en snabb sammanfattning: Ia har tagit sitt första CERT :) och det på vår Nuffe-special i Vännäs och hon blev även placerad 2a i BIS:et ! Hon har också fått CK på utställningarna och blivit placerad i bästa tikklassen vilket är mkt bra för en liten juniortjej :)
Wille har ställts med blandade resultat: han har fått allt från en 2a till CK och placeringar i bästa hanhundsklassen. Men Wille har ju även annat att glädja sig åt och det är att han blivit pappa igen: på Zelta's kennel :)

  14/4: Vi tillbringade påskaftonen på STOKK:s internationella utställning i Kista. Wille blev trea i öppna klassen med CK och Ia, ja vad ska man säga om henne, hon charmar allt och alla för hon blev inte bara BIR-valp utan även BIS-Valp igen :) Domare i rasen Anita Whitmarch och i BIS-valp Helen Furber (Australien)

  30/3: Vi har varit och dopplertestat Willes hjärta och precis som förväntat så var han hur frisk som helst :)

  23/2: Utställningsträningen med valparna fortsätter och i helgen var vi på Söderhamns lokala kennelklubb och ställde  Ia och Bacardi. Och det blev nästan samma resultat som förra utställningen: Bacardi blev BIM-valp precis som då och Ia blev BIR-valp& BIG-1 precis som då men den här gången slutade det med BIS-1 !!! :) Domare i rasen och gruppen var Margareta Skogsberg och i BIS:et Carl-Gunnar Stafberg.

  5/2: I helgen ställde vi Ia och Bacardi på GÄKK:s inoff i Årsunda för Patrick Ragnarson och Bacardi blev BIM-valp medans Ia drog det längre strået och blev BIR-valp, BIG-1 och BIS-R :) Valparnas egna sidor är under konstruktion och kommer inom kort.

  14/1: Lexus har fått ett nytt hem :) Han kommer att flytta i slutet av januari till fam. Ljung i soliga Spanien :) Vi önskar dom och våran mysiga kille lycka til!!

Vi ställde Wille på My Dog för Eva Eriksson och tyvärr ville Wille inte visa sig i ringen och på mattorna så han fick en 2:a pga det.

 

© Growler's kennel